Tilgængelige Podcast

Der kan lyttes direkte på hjemmesiden

Podcast fra Tønder Frikirke

Adgang til ældre optagelser

Ønsker du adgang til ældre optagelser som ikke ligger online, kan du skrive en mail til teknik@toenderfrikirke.dk, hvorefter vi så vil vende tilbage til dig, med hvad der er af muligheder for at høre eller få en kopi af optagelsen.

Nyd de optagelser der her er tilgængelige, for der bliver tyndet ud dem efterhånden for at spare serverplads. Optagelserne kan findes frem fra vores arkiver når de ikke længere er online.

Alle online Podcast findes her

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.
For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.