Alpha - et kursus i kristendom

Et kursus for dig som vil vide mere om kristendom. Det er baseret på dialog og respekt for alle holdninger. Ingen spørgsmål er forkerte, så kurset lægger op til, at du kritisk overvejer de holdninger og informationer, som du bliver introduceret for. Alpha-kurset er ikke bare et kursus, men en praktisk indførsel i, hvordan den kristne tro leves ud i hverdagen.

Kurset er tilrettelagt således, at du over et forløb på 10 undervisningsaftner og en enkelt lørdag bliver introduceret for de grundlæggende emner i den kristne tro.

Hvordan fungerer Alpha-kurset?

Alpha kurset startes med at vi spiser sammen. Dejligt med en aften, hvor man ikke selv skal lave maden og har nogen at spise den sammen med.

Kurset foregår i en afslappet atmosfære, hvor alle kan komme til orde. Der bliver både plads til livets små og store spørgsmål, til humor og hygge.

– ♦ –

Emner som kurset vil indeholde:

• Er der mere i livet end du tror?
  • Hvem er Jesus?
  • Hvorfor døde Jesus?
  • Hvordan kan jeg tro?
  • Hvorfor og hvordan skal jeg bede?
  • Hvorfor og hvordan skal jeg læse i Bibelen?
  • Hvordan leder Gud os?
  • Hvem er Helligånden?
  • Hvad gør Helligånden?
  • Hvordan kan jeg blive fyldt af Helligånden?
  • Hvordan kan jeg stå imod det onde?
  • Hvorfor og hvordan skal vi fortælle det til andre?
  • Helbreder Gud idag?
  • Hvad med kirken?

1. Gudstjeneste i lang tid

Allerede 31. maj

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.

For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.