Aktive Seniorer

Carstensgade 95
6270 Tønder
Pris:
Billigt og nok varierende mellem 20 & 30 Kr.

Aktive Seniorer

Aktive seniorer i Tønder Frikirke er noget nyt vi starter op. Vi er nogle meget aktive seniorer der savner nogle aktiviteter for vores aldersgruppe i kirken.

Så sidder du derude og savner fællesskab med andre seniorer i hverdagen, så samles vi her i Tønder Frikirke hver onsdag. Kom og vær med og mød nye mennesker i godt, åbent, kærligt og kristent miljø.

Vi snakker, hygger, og spiser sammen. Der vil forekomme forskellige aktiviteter / indslag ved hver samling.

Dette er nyt for os, men vi ønsker at alle fremmødte får nogle gode timer sammen. Hvordan det bliver i fremtiden vil tiden vise. Vi bliver med tiden rigere på erfaringer og får input som vil være med til at ændre disse samlinger så de bliver som vi ønsker.

Er du mere til strik, hækling og samvær med håndarbejde som formål, kunne du prøve vores Nørkleklub som også mødes i Tønder Frikirke sidste tirsdag i måneden kl. 14:00. Læs mere om dette arrangement ved at klikke på linket.