Caféaften med Live Lovsang fra Herning

75 Kr for indgang, 100 kr for indgang + café menu
Kontakt:
Allan Henriksen

3. Café aften i Tønder Frikirke.

Live Lovsang medvirker denne aften med sang og musik, hvor gæsterne bliver præsenteret for en blanding af koncert og syngmed aften. En del af Live Lovsang er et af de lovsangsband der til hverdag står for lovsangen i Herning Frikirke. Nogle af bandmedlemmerne kender vi allerede i kirken. Michael West spiller keyboard, Tobias Hørup spiller guitar og synger og var man på sommercamp var det ham der stod med lovsangen torsdag aften. Samlet band består af:

Vokal: Silvia Bergen
Vokal/Guitar: Tobias Hørup
Guitar: Vidar Bergen
Bas: Rune Bergen
Trommer: Hallur Gullaksen
Keyboard: Michael West
Lydmand: Rishiban Rudratheesan

Dørene til café’en åbnes for alle interesserede kl. 19:00, hvor der kan købes forskelligt i baren. Der er ingen udskænkning af alkohol, men chips, slik, pølser m. brød, minipizzaer og pandekager m. is kan købes for normale penge. Se priser længere nede.

Live Lovsang indtager scenen og Gud vore hjerter

Café’en lukker ned for lune retter når bandet går på scenen. Der kan stadig handles sodavand, slik, chips osv. under koncerten. men fokus rettes mod scenen og hvad der sker derfra.

Priser på forskellige café retter der kan købes under café’en

15 kr. Pandekage m/is
10 kr. Mini Pizza
12 kr. Wiener eller Rød pølse m/brød
10 kr. Chips
Slik
5 Kr. Sodavand

Café Menu

1 Valgfri sodavand
pølse m/brød & 1 Mini Pizza 25 Kr
————————————
1 Valgfri sodavand
pølse m/brød eller 1 Mini Pizza 15 Kr

Mobilepay Tønder Frikirke, Asher Japhta

Se mere på Facebook og meld gerne der om du kommer. Det skal dog slås fast at tilmelding via Facebook kun er en indikator som ikke er bindende eller nødvendig.

Se her mere om de andre caféaftener, både den der har været, men også de næste i rækken. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.