Foredrag v/ Charlotte Rørth. Tønder Gospelkor Koncert

Kontakt:
Pauli Laursen

Charlotte Rørth

Charlotte Rørth, forfatter til bogen ”Jeg mødte Jesus”, kommer til Tønder Kulturhus. Kom og hør hende og lyt til Tønder Gospelkor!

Vi er mange, der har mødt Jesus, mærket en hånd eller talt med en engel. ”Mange advarede mig om, at jeg ville blive latterliggjort, hvis jeg fortalte om mit møde med Jesus, siger Charlotte Rørth.

Men det er gået lige modsat. Det er som om, folk trænger til et fællesskab, hvor de trygt kan tale om det guddommelige; det, der er så svært at finde ord for.” Sådan siger Charlotte Rørth, der efter en overvældende – også international – succes med ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende”, til oktober udgiver ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med bidrag fra ikke alene flere end 75, der har haft oplevelser, men også fra dem, der forsker i dem. ”Der har været en hel overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel,” siger Charlotte Rørth, der til daglig er journalist ved NORDJYSKE Medier.

Tønder Gospelkor

Tønder Gospelkor under ledelse af Stig Möglich Rasmussen medvirker ved arrangementet. ”Gospel er jo en bred genre og rummer alt fra pop og ballader til jazz og rock.

Der er alt fra de gamle Negro Spirituals til moderne gospelsange af Kirk Franklin,” siger Stig Möglich Rasmussen. ”Gospel er en ægte og naturlig måde at komme folk i møde med det kristne budskab på. Ja, her møder jeg Gud sammen med andre. Kristendommen giver håb, og det er dejligt at udtrykke håbet sammen med andre.”

Arrangement detaljer

Foredrag V/ Charlotte Rørth og koncert V/ Tønder Gospelkor

Sted: Tønder Kulturhus
Tidspunkt: Torsdag den 26. oktober kl. 19:30 – 21:30