Gudstjeneste – Michael West

Børnekirke:  Ja
Teknik:         Allan Henriksen / Lasse Henriksen

Michael West

Michael West er ikke en hvilken som helst person der lige dropper forbi vores kirke og taler en søndag formiddag. Michael har sagt ja til at flytte til Tønder og arbejde ud fra Frikirken, for at fremme kontakten mellem unde i byen og kirken. Michael har mange års erfaring i arbejdet med lige netop denne aldersgruppe, og ønsker stor vækst af unge deltager i kirkens Gudstjenester og ungdomsarbejde. Michael flytter sin adresse til Tønder i løbet af april / marts måned 2019 og bliver en del af kirkens arbejde. Kom gerne og hils på ham denne dag og få en snak med ham og ønsk ham velkommen i flokken.

Michael taler ud fra et liv med personlige oplevelser med Jesus og deler sin tro, fred og følelser med os på et dagligt dansk niveau. Han er stærkt grundfæstet i Guds ord og forstår at forkynde det med omhu.