Julebasar – Tønder Frikirke

6270 Tønder
Pris:

Julebasar

Julebasar for hele familien, er en tradition der er tilbagevendende hvert år i Tønder Frikirke. Her er der lodtrækninger, æbleskiver, gløg, handel med nørkleklubbens fremstillinger fra sæsonen der er gået + andre håndlavede ting & brugsgenstande.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men lodder til gevinster koster selvfølgelig noget, det samme gør æbleskiver, gløg og kaffe med kage. Vel mødt til et dejligt arrangement.

Overskudet fra årets basar går til Global Organisation Denmark, der ledet af Erling Tychsen gør et fremragende arbejde i Venezuela blandt hjemløse børn og indsatte i fængslerne. Der vil under basaren vises billeder og tekster fra arbejdet, små filmklip fra Venezuela vil også blive vist under arrangementet. Beløbet vi får ind denne dag, vil gøre en kæmpe forskel blandt virkelig trængende mennesker, der lever i sådan en nød og elendighed at vi ikke som dansker kan forestille os noget lignende. Der vil også være mulighed for at donerer penge til arbejdet uden at man køber noget. Så medbring gerne ekstra kontanter, eller en smartphone med mobilepay.

Se mere om Global Organisation Denmark.