Gudstjeneste – Michael West

Børnekirke:  Ja
Teknik:         Allan Henriksen

Michael West

Michael West er ikke en hvilken som helst person der lige dropper forbi vores kirke og taler en søndag formiddag. Michael har en slags tilknytning til os i Karl Kühn der var præst i kirken i på Bornholm dengang han selv gav sit liv til Jesus i sin ungdom. Michael har ud over sin forkyndertjeneste også en musikalsk tjeneste hvor han spiller keyboard i lovsangsbandet i kirken han er tilknyttet i Herning.

Når Michael taler, er det ud fra et liv med personlige oplevelser med Jesus. Han deler gerne sin tro, fred og følelser med os på et dagligt dansk niveau. Han er stærkt grundfæstet i Guds ord og forstår at forkynde det med omhu. Ingen kan fange ham med pinlige eller dårlige ting fra hans fortid, da han ydmygt selv omtaler dem og vender dem til noget lærerigt fra Gud. Kom og nyd denne formiddag med en fantastisk forkynder.