Bibelen Live – det levende ord

Bibelen Live med Klaus Højgaard Laursen

Bibelen Live – det levende ord

Bibelen live ved Klaus Højgaard Laursen onsdag d. 15. november kl. 19:30 i Tønder Frikirke, Carstensgade 95

Esthers bog – et drama på liv og død!

Klaus Laursen siger sådan:

I dag er vi vandt til, at bibeltekster er noget, man selv læser eller noget andre læser op for en. Fra begyndelsen blev ordene ofte genfortalt eller reciteret. Dette forsøger jeg at vække til live med Bibelen Live.

Esters Bog er ét stort drama med både skurken og helten, kongen og dronningen, skønheden og masakren. Ud over at være et stort drama – også et billede på et endnu større drama, som udspillede sig mange år senere, da Jesus satte alt på spil i tillid til Gud.

Om Klaus H. Laursen.

Klaus Højgaard Laursen, 39 år. Bachelor i teologi. Gift med Mette, har 3 børn. Født og opvokset på Bornholm og bor i dag ved Gjern ved Silkeborg. “Min passion for at lære udenad og formidle på netop denne måde begyndte i 2011.”

“mit forhold til bibelteksten går meget langt tilbage. Jeg har så længe, jeg kan huske, læst i bibelen og er ofte blevet forundret over tekstens dybde og langtidsholdbarhed. Bibelen bliver stadig mere levende for mig, for hver gang jeg arbejder med den.

Kom og vær med til en anderledes aften.

Se mere på www.bibelenlive.dk

Undervejs serveres kaffe med brød til 25 kr.

Arrangøre: Frikirken, Luthersk Mission og Indre Mission.