Bibelskole Weekend for dig og mig

Bibelskole med Anders Ova

Anders Ova gæster igen Tønder Frikirke, til bibelskole weekend.

Bibelskole i kirken afholdes fra Lørdag d. 2. september til Søndag d. 3. september

Emnet denne gang er: Bøn, hvad lærer bibelen os om bøn

Programmet for weekenden:

Lørdag:

14:30 Første lektion starter
15:30 Kaffe pause
16:00 Anden lektion starter

Søndag:

10:30 Gudstjeneste med Anders Ova som taler

Bibelskole Weekend er en tilbagevendende begivenhed i Tønder Frikirke. Har du ikke mulighed for at deltage denne gang, så læg mærke til kalenderen og glæd dig til den næste gang arrangementet afholdes.

At samles om undervisning i Kirken, er noget der skaber sammenhold og relationer både mellem dig og de øvrige deltagere, men helt sikkert vil du også opleve en tættere relation til Gud og opdager nye sider og nuancer af Ham som har skabt og kaldet dig.

Det kan ikke garanteres at næste bibelskole, der afholdes bliver med Anders Ova. Se om det ikke kan lade sig gøre at deltage denne gang. Han er en exceptionel god kunstner, både når det drejer sig om maleri og tegning, men også når det drejer sig om undervisning. Anders har oplevet så meget med Gud at man næsten kunne blive misundelig, men hans oplevelser indebærer også dybe personlige omkostninger, som ingen ville ønske at opleve selv. Kom og lyt til en ægte Guds mand.