Café Aften

Cafe Aften

Café aften i Tønder Frikirke

Café aften er et nyt fænomen her i kirken. Det er ikke noget vi laver i stedet for de eksisterende mande / pige aftener, som er et populært arrangement hvor vi hygger, spiser osv. i en åben men kønsbestemt forsamling.

Café aften er et fællesarrangement hvor alle interesserede er velkomne til fællesskab og hygge med kirke folk såvel som med ikke kirkefolk. Det hele kommer ud på at have et forum hvor vi kan mødes på tværs af alder, køn, kirkeretning, daglig samfundsstatus og interesser, bare for at nyde fællesskab, café hygge og forskellige kristne musikere der vil spille og synge i kirken.

Arrangements program

En typisk café aften vil være skruet sammen efter et tidsskema hvor første del er med baggrundsmusik (ikke levende musik), fuld af café miljø, café retter, snak og hygge. Anden del er så baseret på kunstneren der har scenen, hvor denne levere det han/hun vil byde ind med. Varme / Lune retter fra caféen bliver ikke solgt under selve musik indslaget, men dette vil der blive informeret om de enkelte aftener, afhængigt af hvad temaet pågældende aften vil være. Slik, Chips, popcorn, sodavand, kaffe og kage vil stadig være at købe under musikindslaget.

18:30 – Caféen åbner for salg af billetter og café retter
19:30 – Musiker får scenen og caféen lukker for lune retter
21:30 – Caféen lukker og der bliver sagt tak for en god aften

Entré pris.

Det koster 75 kr. at komme ind ad døren, inklusiv i denne pris er billet til at deltage i musikindslaget senere på aftenen.

Priser på forskellige café retter der kan købes under café’en

• 15 kr. Pandekage m/is
  • 10 kr. Mini Pizza
  • 12 kr. Wiener eller Rød pølse m/brød
  • 10 kr. Chips
  • Slik
  • 5 Kr. Sodavand

Café Menu

1 Valgfri sodavand
pølse m/brød & 1 Mini Pizza 25 Kr

1 Valgfri sodavand
pølse m/brød eller 1 Mini Pizza 15 Kr

Overskud fra arrangementet

Hvis der bliver et overskud ud fra arrangementet, vil det tilfalde kirkens arrangement og teknik pulje, som vil støtte næste café aften. Det skal samtidig være en slags opsparring til indkøb af nyt teknik udstyr. Øverst på listen har vi pt. en ny mixer pult med flere kanaler og bedre styr på monitor funktionen. senere i rækken nye headset til taler og oversætter i kirken.

Men det er kun det sekundære formål med café aften. Formålet er fællesskab, hygge og god musik, hvor det at promovere nye kristne kunstnere er en del af det.

Café aftener i 2018

06. 04 2018 – Jeremy Longfield (Selvskrevet engelsk lovsang)
01. 06 2018 – Asher Japtha (Engelsk lovsang)
31. 08 2018 – Lovsangsband fra Herning