Corona beredskab i Tønder Frikirke

At komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke nu og fremover, vil tydeligt bære præg af nye tiltag der skal minimere spredning af smitte af sygdomme i vores kirke. Corona er ikke den eneste sygdom der smitter, men den er blevet en øjenåbner for hvor hurtigt det kan gå, hvis vi ikke passer på hinanden.

For at passe på og beskytte hinanden, er det derfor vigtigt at vi følger de retningslinjer som er skrevet til os. Retningslinjerne er lavet for at guide os igennem, med færrest muligt smittede. Du er formentlig allerede bekendt med disse regler, fra besøg i butikker og offentlige steder du har besøgt i den seneste tid.

Disse regler er også hængt op i kirken, med tekst og billede illustrationer. Der bliver sprittet af og gjort rent efter foreskrifterne, så kom du trygt i kirken.

Grundlæggende regler

Hvor mange må vi være

Antallet af personer der må være i kirkesalen, bestemmes af rummets areal som er 126 m² / 4. Det giver et samlet antal på 31 personer. Dette gælder uanset afstand mellem stole. Hold to tomme stole til nærmeste person der ikke er fra din husstand.

Må du komme

Du må komme i kirken hvis du ikke viser tegn på sygdom og føler dig rask. Har du dårligt helbred og er i en udsat gruppe, bør du også overveje om du skal komme. Husk din sundhed er vigtig for os.

Vask hænder

Vask hænder tit og brug håndsprit / handsker. At benytte en af delene er et adgangskrav til kirken. Der forefindes Handsker og Håndsprit i kirken.

Hosteetikette

Kommer du til at hoste eller nyse, så benyt dig af din albuehule som lige passer hvis du løfter armen op foran ansigtet. Hoster eller nyser du i hænderne, så få dem vasket / Sprittet af, inden de bruges til andet igen. Benytter du en serviet, sørg da for at få den smidt ud, og sprittet hænderne inden de bruges til andet.

Hold afstand

Vis hensyntagen til andre kirkegængere og hold som minimum 1 meters afstand. undgå at klumpe sammen og undgå så vidt som muligt kø dannelse. Opstår der Kø, så følg afstands reglerne på 1m. Der vil være opmærket med streger på gulvene.

Håndtryk

Det er ikke tilladt at give håndtryk og krammere i kirken. Brug i stedet albue mod albue, eller fod mod fod. Et godt smil er heller ikke af vejen.

Lyt til mødeværterne

Det er vigtigt at man følger de henstillinger og vejledninger, som mødeværterne kommer med. Mødeværterne vil også være demoer servicere dig med Håndsprit og forklarer reglerne hvis du er i tvivl.

Youtube Logo

Nye regler er gældende når du kommer til YouTube hjemmeside, de regler skal du godkende der, særskilt fra vores regler på Tønder Frikirkes hjemmeside.

1. Gudstjeneste i lang tid

Allerede 31. maj

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.

For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.