Det tror vi på - Hvad tror du på?

Det tror vi på

Her kan du få en fornemmelse af, hvad vi tror på, og hvilke værdier vi deler. Du behøver ikke have en bestemt tro eller livsopfattelse for at besøge Tønder Frikirke. Jesus er vores inspiration, og sammen forsøger vi at leve livet efter hans tanker og undervisning.

Biblen

Bibelen er stemmerne af mange før os, der har været inspireret af Gud til at dele deres fortælling, oplevelser, tanker, digte, og breve som respons på livet og fællesskabet med Gud. Bibelen kan inspirere os på vores fælles vandring.

Kærlighed

Vi tror på, at Gud ønsker alle mennesker det allerbedste, og netop derfor kom Jesus til jorden. Vi ønsker vedvarende og konstant at undersøge og udfordre os selv til at opdage nye og kreative måder at udleve og kommunikere Jesu kærlighed og undervisning på.

Livsvandring

Jesus vandrede sammen med mennesker, da han gik på jorden, og liv blev positivt forandret ved at være sammen med ham. Det sker også i dag! Vi inviterer alle med på vandring uanset om du er troende eller ej. Kom lad os gå på vandring sammen – lad os dele liv og lære af og med hinanden.

Det fulde potentiale

Guds ønske for mennesker er; at vi skal leve de potentialer ud, som han har givet os. Vi tror på, at der er håb for alle mennesker. Det er ikke blot et håb koblet på et liv efter døden, men koblet til de ting vi føler som udfordringer i vores liv lige nu. Vi tror på, at livet leves bedst, når vi lever afbalanceret både fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt.

Et tæt fællesskab

Vi tror, at mennesket lever bedst i tæt fællesskab med andre – et fællesskab, hvor vi kan bære og dele hinandens bekymringer, smerte, sorg, glæder og hjælpe hinanden i alle livets forhold. Vi tror, at Gud i ægte og kærlige relationer former og danner os, og vi hver især kan være noget for andre, når vi står sammen.

At gøre en forskel

Vi ønsker at gøre en forskel i vores by og i verden. Du kan være med til at gøre en stor forskel, og vi kan sammen udrette det som kan føles som mirakler for andre.

Tak til Gud

Vi er lykkelige over, at Gud elsker mennesker præcis som de er. Vi er glade for at der er håb – selv når livet gør ondt. Når Gud er en del af regnestykket er der håb for dig og mig, og for at dagen i morgen kan blive endnu bedre end dagen i dag. Vi er glade for, og ønsker at fejre de muligheder Gud giver os alle i dagligdagen, og ønsker med hele vores liv, at sige Gud tak for alt hvad han giver.

Vi har samme trosbekendelse som den du kender fra folkekirken:

• Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.

• Vi tror på Gud Fader, den Almægtige, himlens og jordens skaber.

• Vi tror på Jesus Kristus, hans enbårne Søn, vor Herre, som er undfanget ved Helligånden, født af Jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus, korsfæstet, død og begravet, nedfaret til dødsriget, på tredje dag opstanden fra de døde, opfaret til himmels, siddende ved Gud Faders, den Almægtiges, højre hånd, hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.

• Vi tror på Helligånden, den hellige, almindelige kirke, de helliges samfund, syndernes forladelse, kødets opstandelse og det evige liv.

Bibel i vind

Nye regler er gældende, når du kommer til link destinationen. Det er ikke farligt, men er bare noget andet end Tønder Frikirke. Deres regler skal du se og godkende der. De er særskilt fra vores regler på Tønder Frikirkes hjemmeside.

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Vi holder lukket for Gudstjenester indtil 29. november.

Gældende regler for afspritning, afstand og mundbind håndhæves i kirken. Er du syg skal du blive hjemme.

Når du kommer i kirken er det vigtigt at du følger anvisningerne fra mødeværten og hjælper til ved at efterleve de regler der er udstukket til kirkerne fra kirkeministeriet.