Flot Fremmøde til Mandeaften 10 November 2017

Flot Fremmøde til Mandeaften

Flot Fremmøde til Mandeaften 10 November 2017

Flot Fremmøde, vi var 26 deltager til denne mandeaften. Det er fantastisk at kunne samle så mange på en aften der ellers er afsat til familiehygge.

Flot Fremmøde i Tønder Frikirke Mortens aften til MandeaftenMortens aften i Tønder Frikirke gik fantastisk godt. Maden havde været under forberedelse siden først på eftermiddagen. Maden var varm og klar til de fremmødte deltagere kl.18:15, da sidste deltager dukkede op, efter en tur i kindergarten til fakkeloptog med børnene.

Inden da var snakken lystigt igang på kryds og tværs. Vi havde deltagere med fra sprogcaféen, gamle kolleger og familiemedlemmer som ellers ikke har tilknytning til Tønder Frikirke.

Mandeaften med Flot FremmødeDa sidste mand var ankommet blev maden serveret på et ta’selv bord og spisningen blev sat igang.

Maden bestod af flødekartofler, ristede kyllinge brystfiletter, brunede Kyllingbrystfileter i løgmarinade (Finthakkede løg, bolognese sovs, Chili, salt og peber), Brune kartofler, rødkål, asier, grøn salat med dressing og hvidløgsflútes.

Sidst men ikke mindst skal vi ikke glemme at nævne waldorfsalaten lavet på cremefraiche.

Sodavand og mad forsvandt stille og roligt til samtaler hele vejen rundt om bordet, mens musikken spillede i baggrunden. Efter maden lavede vi en lille runde hvor vi præsenterede os for hinanden og fortalte hvorfor vi var med til denne mandeaften.

Indslag ved flot fremmøde

Mandeaften med flot fremmøde Tilskuer

Snakken gik derefter igen lystigt, men blev afbrudt af Walter der marcherede ind gennem salen spillende på en mundharmonika til taktfaste slag på en stortromme hængende foran sig i form af en papkasse og et stykke snor, som trommestik brugte han en kæp.

Han marcherede hele vejen op foran i kirken, alt imens tilskuerne hurtigt stimlede sammen på stolerækkerne i salen og i den bordende der havde udsigt til scenen. Musikken fortsatte til publikums hujen og klappen og gik over i et stykke spillet på en næsefløjte.

Walter præsenterede næste instrument som han ville give et nummer på, akkompagneret af harmonikamusik fra en cdafspiller. Det var en teramin han havde taget med, et instrument som mange ikke anede eksistensen af. Walter spillede nogle numre og inviterede derefter interesserede og nysgerrige op til en prøvetur.

Efter Walters optræden, spiller Jeremy Longfield en sang for os, til tonerne fra hans rytmiske guitar, som han mestrer lige så godt som stemmen. Micha Pudlo følger op med en kort og præcis andagt hvor tilhørerne bliver inddraget med spørgsmål.

Aftenen afsluttes med kaffe og småkage, is, slik og chips. Alle syntes at have haft en god aften og glæder sig til næste gang vi samles til mandeaften.