Global Organisation Denmark – Venezuela

Global Organisation Denmark Cover

Global Organisation Denmark

Global Organisation Denmark arbejder med Børn og unge i fængsler og på gaden i Venezuela. Vi har været i kontakt med mange tusinde indsatte der sulter i fængslerne, og børn der lever af affald på gaden og lossepladserne. Der er et så stort behov for hjælpen, disse børn og unge ville ikke kunne overleve uden denne hjælp.

Hjælpen består i at give dem et måltid mad hver dag, og ikke mindst at give dem et håb og en tro på, at Gud kan hjælpe dem i denne svære tid. Flere tusinde har fået lov til at opleve at Gud er deres forsørger, og at han elsker dem på trods af……! Vi oplever vækkelse i fængslerne, lovsangen gjalder ud gennem tremmerne og de beder for hinanden inde i cellerne.

Mange frivillige hjælper til hver dag med, at lave mad til de mange sultne munde. Lønnen er at se

den store taknemlighed i børnenes øjne. Det er næstekærlighed i tro og handling.

Hjælp os til at kunne hjælpe.

Vi har brug for støttekroner til dette arbejde i Venezuela, så vi kan forsætte arbejdet blandt børnene og de indsatte i fængslerne. Tak til jer der allerede giver ind i arbejdet. Gud elsker en glad giver.

Del gerne dette opslag så flere kan være med til at velsigne børnene i Venezuela.

Reg.nr: 8117 konto nr. 4376409

eller Mobilepay til Tønder Frikirke som gerne sender pengene videre

Venlig hilsen

Erling Tychsen

Global Organisation Denmark

Se den hjertegribende virkelighed

Når man har set dette videoklip, skal man være meget kold og kynisk hvis man ikke syntes der er brug for en indsats i netop dette arbejde. Hvordan at dette kan ske i 2017 er for mig ubegribeligt. Hvordan kan myndigheder og omgivelser bare lade stå til og være ligeglade eller passive. Lad os stå sammen og støtte dem der er en aktiv deltager i dette arbejde, således disse frygtelige ting standses og ofte uskyldige børn og unge kan få et liv uden frygt for at blive spist af sine nærmeste medmennesker. (Allan Henriksen)


Kilde: Global Organisation Denmark Facebook Profil

Tekster og billeder er gengivet med tilladelse fra Erling Tychsen