Gospel Koncert 25 Marts kl. 14:30 i Tønder Frikirke

Tønder Gospelkor, Gospel Koncert

Gospel Koncert 25 Marts kl. 14:30

Velkommen til gospel koncert i Tønder Frikirke søndag d. 25 marts kl. 14:30.

Har du aldrig før hørt Tønder Gospelkor har du her muligheden. Koret, ledet af Stig Möglich Rasmussen, har efterhånden nogle år, mange koncerter og endnu flere øvetimer bag sig. De er et smittende, glad og velsyngende kor der både frembringer smil og glæde, men også har evnen til at levere dybe og følsomme sange der både kan berøre og fremkalde en længsel efter mere.

Kom og hør dem GRATIS i Tønder frikirke på Carstensgade 95, 6270 Tønder og tag gerne din nabo, ven/veninde, kæreste/ægtefælle og børn med. Skulle det ske du ikke har følge når du kommer til koncerten, skal du ikke lade dig slå ud af det, der er mange der vil tage godt imod dig, mange at snakke og sidde sammen med.

Efter koncerten vil der være mulighed for kaffe, boller og kage samt fællesskab med koret og de øvrige gæster.

VEL MØDT TIL GOSPEL KONCERT I TØNDER FRIKIRKE