Mandeaften Fredag d. 22 oktober

Arrangementet starter officielt kl. 18, men kommer man lidt før, starter hyggen bare der. Prisen pr. deltager er 50kr. som dækker alt, dog foruden drikkelse. Vand ad libitum koster heller ikke noget.

Mandeaften er et arrangement, som sjovt nok henvender sig til mænd. Når jeg skriver mænd, indbefatter det hankøn som selv kan sørge for at beskæftigelse, selv sørge for at spise, selv finde nogen at være social sammen med. Det vil sige ingen børnepasnings aften, men derimod en aften hvor man mødes på kryds og tværs af gennerationer, faglighed, social status, tros overbevisning, etnisk herkomst osv.

For at være med her, kræver det ingen kirkelig tilknytning, eller tros baggrund, men det må forventes at der også tales om tro i en kirke.

Til mandeaften er vi alle lige, vi spiser det samme, snakker med de samme, hygger os med de samme. Man kan sige at en mandeaften i Tønder Frikirke er en sparke dæk aften. Vi pynter ikke pænt, vi spiser ikke pænt (Man må gerne) vi taler pænt, og behandler hinanden med respekt og hensyntagen.

Dagens menu - Samleselv Burgere

Mænd skal altid have noget godt at spise, vi har før lavet samleselv burgere som gik rigtigt godt. Derfor gentages succesen igen. Der serveres pomfritter til burgeren.

Der vil være ingredienser, så man kan samle sig præcis den burger man kan tænke sig. Kødet vil være oksekød & kyllingekød, og vil være lavet og stegt som bøffer inden man går igang.

Selve processen med at samle sin burger foregår i sit eget tempo, og man spiser selvfølgelig til der ikke er mere, eller maven laver forkerte buler.

Vi spiser is til desert, drikkelse kan medbringes eller købes for 5kr for en sodavand. Kaffe og kage er inkluderet i prisen.

Mandeaften Burger

Dagens menu - Kyllingebryst m. Flødekartofler

Mænd skal altid have noget godt at spise, derfor bliver der serveret flødekartofler, stegte kyllingebryster og salat m/dressing til hovedretten. Man spiser selvfølgelig til der ikke er mere, eller maven laver forkerte buler.

Vi spiser is til desert, drikkelse kan medbringes eller købes for 5kr for en sodavand. Efter spisning vil der komme slik og chips på bordet.

Kaffe og kage er inkluderet i prisen.

Velbekomme

"Mandeaften har alle de gange vi har afholdt det, været en succes. Jeg glæder mig specielt til denne her, da det er et godt stykke tid siden at jeg har haft mulighed for at arrangerer et socialt arrangement i kirken. Det bliver som at starte forfra, med nye ideer og muligheder for at skabe glæde og samvær blandt de tilmeldte på denne aften."

Mandeaften 22. oktober mobilepay

Tilmeld senest 20. oktober

Til allan@toenderfrikirke.dk eller mob: 28282491 eller ved henvendelse efter Gudstjeneste i Tønder Frikirke

Tilmelding foregår til Allan Henriksen via messenger, sms, mail eller ved personlig kontakt. Tilmelding  er først gældende når der ses en indbetaling på 50kr i boxen i mobilepay. Betaling foregår via mobilepay til Nr. “box73607”. Hvis indbetaler ikke er den samme som den der tilmeldes, anføres tilmeldtes navn i kommentarfeltet eller man skriver navne på dem der betales for.

Bruger du QR koden vil , du blive sendt direkte til betaling hvor du angiver beløb svarende til antal deltagere du vil betale for.

Skriv navnene på dem du betaler for i tekstfeltet, og gennemfør betalingen. Efter betaling er du automatisk tilmeldt mandeaften også uden anden art for tilmelding.

Velkommen til, vi glæder os til at se dig.

Velkommen i Tønder frikirke

Mandag d. 29 november indføres nye Covid 19 regler

Vi efterlever stadig restriktioner

Vi spritter stadig hænderne og inventar af efter foreskrifterne.

Der er krav om, at et gyldigt Coronapas skal forevises, inden man lukkes ind i et lokale, der er indrettet til mere end 100 personer, fra mandag d. 29 / 11 ’21.

Det er altid en god ting at have sit Corona pas i orden, også selv om det ikke skal vises. Det er samme betingelser som en togbillet. Den skal købes selv om den ikke skal vises.

Vi følger de retningslinjer der gives, og vil holde jer opdateret her på siden, på facebook, kalenderen og via vores nyhedsmail.

Vi ses i kirken