Mobilepay – også i Tønder Frikirke

Mobilepay Tønder Frikirke

Mobilepay

Mobilepay er en meget udbredt betalings form i Danmark. Derfor benytter vi det selvfølgelig også i Tønder Frikirke.

Vil du vide mere om betalings løsningen og sikkerheden ved at benytte sig af det, eller vil du selv gerne have det, så kan du læser mere om det på din banks hjemmeside eller ved at besøge firmaets hjemmeside.

For at skelne i mellem transaktionerne bruger vi forskellige mærker der skal indsættes i kommentar ved indbetaling. Afsenders navn fremkommer automatisk, så det behøves ikke at tages med i teksten.

Via projektor visning på væggen i kirken vil aktuelle mærke fremstå ved konkrete lejligheder i kirken.

Offentlige mærker

• “Donation” – Dette mærke bruges hvis du ønsker at skænke kirken et beløb
  • “GOD” – Bruges hvis du ønsker at skænke et beløb til Global Organisation Denmark
  • “Mission” – Hvis du ønsker at støtte kirkens øvrige missionsarbejde.

Mobilepay nummer: 28 56 54 25

eller scan QR koden her