Home » Podcast

Opsæt din enhed til brug af podcast

Først, hvad er en podcast

En podcast er en gengivelse af en lydoptagelse du kan afspille på din enhed uden først at tilgå en hjemmeside. Du skal bare bruge et program til at afspille indholdet med, og det vil jeg hjælpe dig med at sætte op her.

Bruger du et Apple produkt er du hurtigt videre, da der her er en indbygget App der klarer det hele for dig. Appen hedder sjovt nok Podcast, og er hurtig at konfigurerer så du kan lytte til udsendelserne her fra kirken.

Bruger du en PC

Velkommen i Tønder frikirke

Vi mødes fysisk igen, og du er velkommen :-D

Vi efterlever stadig restriktioner

Vi spritter stadig hænderne af, bruger mundbind når vi står op i kirken, holder afstand og giver albue i stedet for hånd.

Vi følger de retningslinjer der gives, og vil holde jer opdateret her på siden, på facebook, kalenderen og via vores nyhedsmail.

Vi ses i kirken