De åndelige øjne – Gardar Ragnarsson

Gardar Ragnarsson

26. august 2018

Stikord om dagens emne


 

De åndelige øjne - Gardar Ragnarsson

Gardar starter med at læse en tekst fra 1. Johannesbrev kap 3 vers 1 & 2. Han fortsætter med at reciterer Johannes 3:16 og fortæller om den specielle vision apostlen Johannes havde.

Det nye testamente er som at kigge i et spejl. Og se jeg er med jer alle dage, også de dage hvor du har smerter i ryggen, har hovedpine eller har generelt nogle dårlige dage. Det drejer sig ikke om at blive utålmodig men vent på at Gud træder til, han gør det altid på sin egen måde. For alt fremvirker til gode for den som elsker Gud.

Da du sagde ja til Jesus flyttede han ind med sin helligånd og gjorde dig til en ny skabning. Et Guds barn ved troen på ham som giver det evige liv.

Når den stygge Satan kommer og siger at du ikke er noget værd, kan du sige til ham: Jeg er et Guds barn ved troen på Ham som skabte mig fra begyndelsen.

Der står i korinterne: Der kommer en dag hvor vi skal se ham ansigt til ansigt og han vil tage imod mig i sine himmelske sale og sige velkommen hjem. Da skal vi se ham som han er. Der er jo ingen af os der ved hvor længe vi skal være her på jorden, det alene ved kun Han som skabte os.

Tag jer iagt, for i ved ikke hvornår tiden er inde, siger Jesus

 


--- Mange ting bliver sagt, hør hele prædiken, der er uploadet her for selv at høre budskabet. ---