Jesus stemme – Lone Hertz

Lone Hertz

2. juni 2019
Forkynder:
Service Type:

 

Jesus stemme - Lone Hertz

-- Noter fra dagens prædiken --

Lone starter med en lille historie om babusca dukken, og hvor vigtigt det er vi finder vores plads i Guds rige, som de forskellige dukker har deres plads i rækkefølgen i dukkeserien.

Hører man en løgn ofte og tit nok, vil den begynde at blive en sandhed for den person der hører det. Så den der bemærkning om at du ikke er god nok, og du er ikke noget værd, kan omlægge livet så man bliver fyldt med angst og mindreværd. Her kan man blive sat fri ved at løgnen afsløres, og man får øjnene op for sandheden, men det kan være en stor opgave, som man ikke kan negligere som noget bare sker af sig selv. Dette er som ofte en længere process som også inkludere tilgivelse. Tilsidst opnår man den sandhed, jeg er noget værd.

  • Byg langsom mennesket op, ved at sige hvad kan du klare nu, i stedet for at pålægge nogle forudbestemte rutiner og opgaver.
  • Mød de udsatte i samfundet med Guds kærlighed, så vi gør en forskel for de der vil modtage, og tørster efter mere af Guds nærvær.
  • Ingen har større værdi for Gud end andre. Vi er alle lige i Guds øjne og Jesus døde for hver eneste en af os, også hvis du ikke får 12 til eksamen.

Som kristen skal man ikke være bange for at sige, jeg har også af og til haft det svært. Alle har det svært en gang i mellem.

Stem på Jesus og vær hans stemme. Den stemme der siger: Du er mit barn og jeg elsker dig.

 

 

Rigtig god søndag


--- Dagens tale er ikke lagt ud på siden, da rigtigt mange navne nævnes. --- Hør i stedet andre prædikener her på siden, fra Tønder Frikirke