Kirken og samfundet omkring os – Pauli Laursen

Passage: 1. Peters Brev
Service Type:

Kirken og samfundet omkring os - Pauli Laursen

• Mennesker møder Jesus på andre måder end i kirken, Charlotte Rørth er et godt eksempel på dette.
  • Hvad skal vi med kirker i vores samfund.
  • En del siger "Jeg er kristen men vil ikke komme i en kirke, det giver mig ingenting andet end bøvl at komme i en kirkesammenhæng.
  • Hvorfor skal jeg stå op om morgenen hver søndag for at tage i en kirke hvor jeg ikke kender nogle mennesker.
  • Det er en udfordring for os som kirke i dette samfund som mener at det er overflødigt at komme i et kristens fælleskab.

• Jeg tror på Jesus og er en del af et fælleskab.
  • Det er et mirakel at vi kan være til som kirke, vi er levende stene som er sat sammen og tilpasses hinanden. Vi kan ikke rumme Gud med mindre vi er et fællesskab. Vi er forskellige og rummer forskellige dele af Gud, så fordi vi er en bredde af sammensætninger i fælleskabet og at vi gør tingene forskelligt, kan vi modnes i Gud. Dette er en del af det at være levende stene.

Dette er nogle af de punkter der tales over i formiddagens prædiken. Hør selv hele prædikenen og se evt. plancher i linket her under.

Download Files Notes