Leve i Frihed – Bodil Nakabayashi

Bodil Nakabayashi

13. maj 2018

Stikord fra dagens Prædiken


Leve i Frihed - Bodil Nakabayashi

At leve i Frihed er Bodil Nakabayshi hoved budskab efter en præsentation af deres arbejde i Japan. Hun starter flot med en fin præsentation på powerpoint som kan ses under download.

Japanere er ikke sådan at fortælle om Jesus, når de hører navnet siger de straks, dette er en vestlig religion og det er ikke noget for os. Men tilgangen til Japanererne sker nemmest i gennem dagligdagen i menneskelige relationer. Dette skaber ofte nogle situationer hvor det er naturligt at pege på Jesus, så Hans frihed rammer dem der i deres bundenhed til deres kolde Guder.

Når vi oplever Gud får vi en fantastisk glæde og frihed som afspejler sig igennem vores liv. Når Gud stille hvisker "Jeg elsker dig", er det ligesom at der bliver trykkes på en reset knap og sandheden om freden fra Gud bliver klart for os igen.

Satan fremstår ofte som stærk og mægtig, men Satans symbol er en slange, en slange har hverken arme eller ben, og dens eneste styrke er dens mund med giften, som satans største styrke er løgnen han spreder blandt mennesker, som skaber alle disse onde og frustrerende situationer som vi ser rundt omkring i verden. Folk bliver ført bag lyset og handler derefter.

Det modsatte af løgnen er sandheden som vi finder hos Gud.

Her hele Bodils budskab og oplev selv disse fantastiske beretninger hun deler med os


Hør flere prædiker fra Tønder Frikirke Her

Download Files Notes