Bliv ven med Gud – H. P. Pedersen

H P Pedersen

18. februar 2018
Forkynder:
Passage: Jobs bog
Service Type:

Bliv ven med Gud - H P Pedersen

Bliv ven med gud, hver tro i det små. Dette er de overskrifter der kan sættes på dagens budskab.

Hans Peter starter med at fortælle om et syrisk kloster i Jerusalem som han besøgte en af de gange han har været i Israel. Han blev vist rundt af en kvinde Justine fra Nineve, som var en del af det syriske kristne fællesskab i Jerusalem. Hun havde opsagt sit job som matematik lærer for at tjene Gud, ved at opmuntre folk fra hele verden, der kom på besøg i klostret og bede for syge til helbredelse. Hun havde den daglige rengøringstjans og oplevede dagligt helligåndens nærværelse.

Hans Peter fortsætter til det budskab han vil dele med os i dag. Hele vores hverdag bliver bombarderet med reklamer om rådgivning. Derfor vil der også i dagens budskab komme et godt råd til os alle fra biblen.

Det ældste råd i biblen findes i Jobs bog. Job er i biblen et forbillede på Jesus, når der er forfølgelse og prøvelse vender Gud dette til noget godt og opbyggende. Job var rig og generøs en rigtig indflydelsesrig mand som folk ville være på god fod med. En dag vendtes det hele på hovedet og Job blev slået med sygdom og fattigdom og verden vendte ham ryggen.

Her er det at Job får et råd af en af sine venner Elifaz: Job opgiv nu ikke det hele, gå ikke op i dine vanskeligheder og bekymringer, løft dit blik over det hele og se på din Gud der kan gøre forbandelser til velsignelser. Bliv ven med Gud !

 

Yderlige Stikord


  • Gud vil være ven med dig !!!
  • Et venskab er mere end kendskab til en person.
  • At være ven med Gud den almægtige, det er så stort at det sjældent er noget der går op for os igennem livet.
  • Gud er der når du vil gøre ham til din ven, du skal ikke lede efter ham ikke søge, Han er der !!
  • Job inviteres til at blive med Gud.
  • Du inviteres til at blive ven med de 3 supermagter i himlen. Faderen, Sønnen og Helligånden
  • Bliv ven med Gud, så vil du opleve fred i den stormende hverdag, du vil få orden på dit liv og Hans velsignelser vil igen overstrømme dig.
  • Du skal bare tage ordene i din mund, så er der en der hører det. Gud han hører dig.
  • Når det går ned ad bakke for dig, så er Gud din ven der.....