Nytårsforsæt, Grundfæstet i Guds Ord

Micha Pudlo

7. januar 2018
Passage: Johannes Brev 3:16-17.
Service Type:

Nytårsforsæt - Micha Pudlo.

Micha starter med at fortælle om forskellige handsker en kold morgen, men kommer så frem til det han gerne vil dele med os.

Som titlen siger fortæller han om nogle nytårsforsæt som passer rigtigt godt til os som kirke og menighed. Hør selv hvad han mener og se hvad han viser med powerpoint på væggen i vedhæftet materiale. (Kræver at mindst powerpoint viewer er installeret på din maskine)

Grundfæstet i Guds ord - Solveig Kühn

Solveig Kühn har anden del af prædiken idag og snakker om hvor vigtigt at det er at være grundfæstet i Guds ord. Stormen mod Guds menighed, bliver stærkere som tiden går.

Vi kan ikke løfte Jesu navn højt nok iblandt os, der ses en tendens i tiden hvor jesu navn bliver skubbet ud på et sidespor og vi selv bliver sat i centrum i menigheden. Vi skal ikke vise alt hvad vi kan gøre og vil gøre, vi skal lade Jesus forblive det centrale i menigheden. Hvis ikke Jesus er centrum og klippen er der ingen frelse at finde, der er ingen frelse uden ved Jesus.

Lad os forkynde Kristus som aldrig før, så står vi imod stormen. Jesus siger, dem der hører mine ord og handler efter dem ...

Hør selv det vigtige budskab, som ingen bør gå glip af.

Download Files Notes