Rooted – Andrew Japhta

Andrew Japhta

3. december 2017
Forkynder:
Passage: Johannes evangeliet
Service Type:


Rooted

Rooted er overskriften for dagens prædiken, vi skal være grundfæstet i Guds ord starter Andrew op med. Inden prædiken rigtigt går igang kommer der en opfølgning af sidste tale han holdt i Tønder Frikirke. "Just speak the word" han fortæller hvordan hans ældste søn fik et sted at bo i forbindelse med hans studier.

Vi skal opdrage vores børn, for hvis vi ikke gør det så vil Facebook, TV eller Justin Bieber gøre det.

Da vi kom til Danmark besluttede vi at slukke for fjernsynet et helt år og i stedet for at se fjernsyn, læste vi hele biblen sammen som familie, guidet af en bibellæseplan som vi havde medbragt fra Sydafrika.

Guds ord er dåreskab for dem der ikke tror.

Når noget er vigtigt for os i biblen sørger Gud for at det står mere end en gang, så vi er sikre på at få det med.

Ukrudt med rødder

Andrew fortæller om ukrudt der kommer op i bedene ved hans hus, han arbejdede så meget en periode at han ikke havde lagt mærke til hvordan ukrudtet voksede højere og vildere, men det havde svigerfar der var på besøg, så han fjernede alt med håndkraft, hvilket Andrew ikke havde tålmodighed til. Han fandt en ukrudtsbrænder i Føtex som var opfundet for en mand som ham, han kunne brænde alt ukrudtet væk uden at sidde og pille i jorden.

Efter noget tid var ukrudtet der igen, for rødderne satte bare nye skud, de døde ikke af at planten blev brændt.

Mange eksempler kommer frem om hvorfor det er vigtigt at være rodfæstet, alt understreges med referancer i biblen der ofter taler om vigtigheden af at være rodfæstet og grundfæstet.

Hør hele prædiken ved at afspille lydfilen der findes her på siden. Det er et vigtigt og godt formidlet budskab Andrew Japhta her kommer med. Absolut værd at høre eller genhøre.

Fortsat god dag.