Så bær da den frugt – Raymond Marquardt

Passage: Matthæus 13:4-8 + 19-23
Service Type:

Så bær da den frugt - Raymond Marquardt

Raymond starter med at sige tak for samværet vi havde i pinsen til pinsestævnet i Haderslev. De er meget glade for at de igen kunne slå Tønder Frikirke og beholde pokalen. Dette siger han med et smil og lader os forstå at det bare er pjat.

Raymond læser lignelsen om sædemanden fra Matthæus 13. Han bruger efterfølgende tiden, til at forklarer budskabet igennem hele lignelsen, hvordan den skal forstås, hvad begreberne betyder i dagligdagen som vi lever i. Han forklarer hvordan vi skal lytte og forstå, være opmærksomme på hvad der rører sig i vore liv, om det måske ikke er os der tales om når alt kommer til alt. Er der frugt i vores liv, bærer vi frugt, det er en tale helt for sig selv, men stil lige spørgsmålet til dig selv. Giver min bøn anledning til frugt i mit eller andres liv ?

Raymond forklarer og gør budskabet knivskarpt for os. Hør selv hele prædikenen og mærk efter om det måske også er dig dette gælder.

Hør flere prædikener fra Tønder Frikirke

Download Files Notes