Sprogcafé i Tønder Frikirke

Hver mandag fra 15:30 - 17:30

Vil du gerne blive bedre til at tale dansk og få hjælp til dine studier, kan du besøge Tønder Frikirkes sprogcafe hver mandag eftermiddag. hvor glade og hjælpsomme medarbejdere vil tage imod dig. Du finder os på Carstensgade 95, Tønder i det gamle soldaterhjem over for den gamle kaserne.

Vi snakker og træner i det danske sprog, om emner som vedrøre dig og dine spørgsmål.  Da nogle af vore medarbejdere er uddannet lærere, vil du også kunne få hjælp til dine studier, hvis du har behov og spørgsmål i den retning.

Ønsker du bare lidt socialt samvær, er du også her rigtigt hjerteligt velkommen. Vi giver både kaffe/te og en småkage eller lign. ved hver samling, og snak og hygge kan man aldrig få for meget af.

Udvid din vennekreds ud over det sædvanlige.

Er dette et tilbud for dig, er du velkommen til at møde op til et helt uforpligtende samvær alle mandage.

Du kan tage kontakt via kirkens kontaktformular her, hvor du kan indsætte dine spørgsmål til sprogcaféens medarbejder. Husk MRK. Sprog Café, så beskeden modtages det rigtige sted.

På Gensyn til Dansk Sprog Café

Danish Language Café

Get free help with your Danish!

Every Monday from 15h30 – 17h30 at Tønder Frikirke Carstensgade 95, Tønder.

If you would like to become better at speaking Danish and get help with your studies, you can visit the Tønder Frikirkes language café every Monday afternoon. Here, happy and helpful staff will welcome you. You will find us at Carstensgade 95, Tønder.

We speak and train in the Danish language, on topics that concern you and your questions. Since some of our staff are trained teachers, you will also be able to get help with your studies if you have needs and questions in that direction.

Expand your circle of friends beyond the usual

If this is an offer for you, feel free to meet up for a no-obligation get-together every Monday.

You can contact us with the church’s contact form here, where you can post your questions to the staff. Remember ATT. Language Café, so the message is received in the right place.

See you at Danish Language Café

1. Gudstjeneste i lang tid

Allerede 31. maj

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.

For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.