TFK_Logo til begrænset brug

TFK_Logo_KLAR - Menighedsmøde

TFK_Logo’er

TFK_Logo billede filer

Skal man bruge logoet fra Tønder Frikirke i en annonce, artikel, leder eller andre medier såsom www / facebook ol. kan man som journalist frit benytte logoerne der findes på denne side.

Er man ikke journalist og har af en eller anden grund behov for at kunne gengive logoet, bedes der indhentes tilladelse fra skaber af filerne Allan Henriksen, eller fra kirkens ledelse (Ingelise Gregersen, Pauli Laursen, Leif Petersen).

TFK_Logo filerne er tilgængelige i Vektorgrafik og normal billede format. Dette gør logoet tilgængeligt for både den professionelle der kræver høj opløsning og til den ikke så krævende opgave i lav opløsning.

Er du i tvivl om du bryder ophavsretten ved at bruge grafikkerne kan du rette henvendelse via kirkens mail, som findes i footeren af websiden.

Facebook Logo i jpg format

TFK_Facebook_Logo