Tønder Frikirke byder velkommen !

Velkommen i Tønder Frikirke

Tønder Frikirke

Tønder Frikirke lægger vægt på et godt fællesskab, hvor vi sammen søger svarene på mange af livets store spørgsmål. Vi er en kirke med plads til alle som er interesseret i at vide mere om Gud. Vi vil gerne hjælpe og inspirere hinanden til at leve livet med Jesus som forbillede. Vi vil gerne være og gøre disciple af Jesus for at fremme troen i Tønder og omegn. Vi vil gøre en forskel.

 


Tønder Frikirke internt – også for dig

Gudstjeneste hver søndag
Vi afholder Gudstjeneste hver søndag. Det foregår i en uformel stil og i et afslappet miljø. Under gudstjenesten er der børnekirke. Efter Gudstjenesten vil der altid være kaffe og ofte bliver der serveret sandwichs eller lignende.

Tiden efter Gudstjenesten værdsættes meget da det er her de personlige relationer udfoldes,det er her man mødes, snakker, pjatter, laver aftaler og bare generelt hygger sig sammen.

Venskabs grupper
Kirken arrangerer venskabs grupper forskellige steder i Sønderjylland flere gange om måneden. I venskabs grupperne mødes vi for at dele vore erfaringer, læse i bibelen og bede sammen.

Teen-træf
De ældste unge i Tønder Frikirke står selv for teen arbejdet, og har alle været elever på efterskolen Alterna, hvor de fik deres baggrund for arbejdet med andre unge. Læs mere om Teen-træf.

Alpha-kursus
Et kursus for dig som vil vide mere om kristendom. Det er gratis og uforpligtende at deltage. Kurset i Tønder Frikirke strækker sig over 10 uger og emnerne er bl.a:

• hvem er Jesus?

• hvorfor skulle han dø?
• hvordan kan vi tro?
• hvordan og hvorfor skal vi bede?
• hvad skal vi bruge bibelen til?
• hvordan vejleder Gud os?

Læs mere om Alpha kurset der starter op i Tønder Frikirke til Oktober.

Er du ikke i Tønder området kan du finde information om Alpha kurset i nærheden af dig. Besøg hjemmesiden Alpha Danmark der kan vise dig hvor nærmeste Alpha Kursus er for dig.


Ønsker du yderlige oplysninger eller vil du have uddybet nogle spørgsmål om noget af det vi laver kan du enten møde op i kirken på Carstensgade 95 i tønder eller kontakte os via kontaktformen