Tønder Gospelkor under FOF

Tønder Gospelkor - Julekoncert

Tønder Gospelkor

Tønder Gospelkor under ledelse af Stig Möglich Rasmussen holder til i kirkens lokaler, men er ikke som sådan en del af menigheden. Koret hører ind under FOF, hvor man skal tilmeldes for at deltage.

Menigheden har glæde af Gospel Gudstjenester en gang i mellem, hvor de rigtigt giver den gas.

Koret gæster mange forskellige lokationer, og stiller op til mange arrangementer rundt omkring i det sønderjyske. Mange af korets sangere har været en del af gruppen siden koret blev grundlagt og kender derfor hinanden godt. Med de år bag sig og med alle de timers sang, har de opbygget en fin dynamik, som høres når stemmerne slippes løs.

Deltag i Tønder Gospelkor

Ønsker du at være en del af Tønder Gospel kor, kan du se ved FOF hvornår der starter nyt hold. Se >> Her << hvordan du tilmelder dig. Klikker du på linket kan du også læse beskrivelsen af koret under FOF.