Børnekirke

Børnekirke i Tønder Frikirke

Tag dine børn med til børnekirke

Tønder Frikirke er kirke med øje for børn og børnefamilier. Børnekirken er kirke i børnehøjde med en god atmosfære med tryghed og tillid, hvor den kristne tro bliver formidlet til alle fem sanser på en måde, der passer til barnets alder.

Hvad laver vi i børnekirken?

I børnekirken bliver der sunget, leget og fortalt historier. Historierne er de klassiske og fantastiske historier om Moses, David og Goliat, Jonas og Jesus. Vi taler om, at Gud elsker alle og, at vi har et spændende liv foran os.

Børnekirken er for alle børn i alderen 3 – 12 år og er niveau opdelt i 2 grupper, en for de små (3 – 6 år) og en for dem, der er mellem 6 – 12 år.

I den yngste gruppe tegner og maler vi og laver mange andre kreative ting, som børnene kan tage med hjem.

Der serveres frugt og saftevand i børnekirken.

Du er som forældre altid velkommen til at deltage i børnekirken.

OBS !! Alle aktiviteter aflyst til og med 28/2

Vi er også kede af det. Vi ses senere….

Vi holder lukket for aktiviteter i kirken frem til og med 28 februar 2021

Da resten af samfundet lukkes ned, mener kirkens ledelse at det er uansvarligt at fortsætte, med at samles, selvom andre kirker måske gør det.

Vi følger de retningslinjer der gives, og vil holde jer opdateret her på siden, på facebook, kalenderen og via vores nyhedsmail.

Vi ses senere