Børnekirke

Børnekirke i Tønder Frikirke

Tag dine børn med til børnekirke

Tønder Frikirke er kirke med øje for børn og børnefamilier. Børnekirken er kirke i børnehøjde med en god atmosfære med tryghed og tillid, hvor den kristne tro bliver formidlet til alle fem sanser på en måde, der passer til barnets alder.

Hvad laver vi i børnekirken?

I børnekirken bliver der sunget, leget og fortalt historier. Historierne er de klassiske og fantastiske historier om Moses, David og Goliat, Jonas og Jesus. Vi taler om, at Gud elsker alle og, at vi har et spændende liv foran os.

Børnekirken er for alle børn i alderen 3 – 12 år og er niveau opdelt i 2 grupper, en for de små (3 – 6 år) og en for dem, der er mellem 6 – 12 år.

I den yngste gruppe tegner og maler vi og laver mange andre kreative ting, som børnene kan tage med hjem.

Der serveres frugt og saftevand i børnekirken.

Du er som forældre altid velkommen til at deltage i børnekirken.

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.
For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.