Video

Her kan du følge med i vores online andagter og gudstjenester. Videoerne er udgivet på vores Youtube kanal og deles også på Facebook. Er det ikke en mulighed for dig at se videoerne via Facebook og Youtube, kan du se dem her fra vores egen side.

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Vi holder lukket for Gudstjenester indtil 29. november.

Gældende regler for afspritning, afstand og mundbind håndhæves i kirken. Er du syg skal du blive hjemme.

Når du kommer i kirken er det vigtigt at du følger anvisningerne fra mødeværten og hjælper til ved at efterleve de regler der er udstukket til kirkerne fra kirkeministeriet.