Home » Videoer

Video

Her kan du følge med i vores online andagter og gudstjenester. Videoerne er udgivet på vores Youtube kanal og deles også på Facebook. Er det ikke en mulighed for dig at se videoerne via Facebook og Youtube, kan du se dem her fra vores egen side.

Velkommen i Tønder frikirke

Vi mødes fysisk igen, og du er velkommen :-D

Vi efterlever stadig restriktioner

Vi spritter stadig hænderne af, holder afstand og giver albue i stedet for hånd.

Vi følger de retningslinjer der gives, og vil holde jer opdateret her på siden, på facebook, kalenderen og via vores nyhedsmail.

Vi ses i kirken