Video

Her kan du følge med i vores online andagter og gudstjenester. Videoerne er udgivet på vores Youtube kanal og deles også på Facebook. Er det ikke en mulighed for dig at se videoerne via Facebook og Youtube, kan du se dem her fra vores egen side.

OBS !! Alle aktiviteter aflyst til og med 28/2

Vi er også kede af det. Vi ses senere….

Vi holder lukket for aktiviteter i kirken frem til og med 28 februar 2021

Da resten af samfundet lukkes ned, mener kirkens ledelse at det er uansvarligt at fortsætte, med at samles, selvom andre kirker måske gør det.

Vi følger de retningslinjer der gives, og vil holde jer opdateret her på siden, på facebook, kalenderen og via vores nyhedsmail.

Vi ses senere