Kom til gudstjeneste på søndag kl. 10:30

Gudstjenesterne er vores helt store kirkefællesskab. Her mødes vi for at lytte til prædikener, synge og bede sammen, og det er også her, at vi har nadver og hvor der altid er mulighed for at du kan blive bedt for.

Gudstjeneste

En gudstjeneste i Tønder Frikirke er lige nu, som de flest andre steder. godt præget af Corona restriktioner. Det medfører at vi ikke må være for mange i salen. Vi skal overholde afstandskravet på 1 meter til en, som man ikke er i husstand med, eller har haft samkørsel med. Vi holder 2 meters afstand efter samme princip når vi synger. Er vi for mange i kirken, bliver der ingen sang.

Vi prøver efter bedste evne at få det til at fungerer, men vi er ikke herre over alt.

Som gæst i kirken, vil du hurtigt opdage, den glæde vi har indbyrdes, en stor kærlighed til hinanden og til de gæster der kommer her. Vi lader os ikke kue af  sygdom eller af restriktioner, vi udlever vores tro og vores begejstring, efter de forhold der beskrives og gælder alle.

En gudstjeneste i Tønder Frikirke er altid masser af liv og fællesskab, både med hinanden og med Gud. Vores gudstjenester er åbne, uformelle i sin form, og altid med indslag i form af bl.a. sang og musik, og en prædiken der handler om liv og udfordringer og de muligheder som møder os i hverdagen.

Under gudstjenesterne er der Børnekirke for alle børn mellem 3 og 12 år.

Vi har i kirkerummet indrettet et område til forældre med småbørn. Her er der plads til børnene og deres leg, samtidig med, at forældrene kan følge med i gudstjenesten. Børnefamilier har mulighed for at benytte børnerummet.

Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10.30 – 12.00

Dørene åbnes kl. 10.00 og her vil du blive modtaget af vores venlige mødeværter, som  vil guide dig i vores rutiner omkring håndsprit, afstande, pladsering i kirkesalen sov. Du vil også blive informeret om at garderoben ikke må benyttes så længe vi er underlagt corona restriktioner.

Efter gudstjenesten er der altid mulighed for fællesskab efter foreskrevne afstande. Vi kan godt hygge os alligevel.

Se kirkens aktivitetskalender for mere information.

Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10.30 – 12.00

Dørene åbnes kl. 10.00 og her vil du blive modtaget af vores venlige mødeværter, som også vil kunne svare på spørgsmål og ikke mindst byde på en kop kaffe/the/vand inden gudstjenesten starter.

Efter gudstjenesten er der altid mulighed for fællesskab i vores caféområde, hvor der også vil være en let frokostservering med kaffe/the/saft/vand for alle.

Se kirkens aktivitetskalender for mere information.

Aktivets Kalender Tønder Frikirke

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.
For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.