Tønder Freikirke Logo

En hverdag med liv

Home » Vi er Tønder Frikirke  » Kom til Gudstjeneste på søndag

Kom til gudstjeneste i Tønder Frikirke

Gudstjenesterne er vores helt store kirkefællesskab. Her mødes vi for at lytte til prædikener, synge og bede sammen, og det er også her, at vi har nadver og hvor der altid er mulighed for at du kan blive bedt for.

Gudstjeneste

En gudstjeneste i Tønder Frikirke er lige nu, som de flest andre steder. godt præget af Corona restriktioner. Det medfører at vi ikke må være for mange i salen (64 stk som er regnet ud fra areal af kirkesalen) medvirkende personale er dog ikke medregnet i det samlede antal.

Vi prøver efter bedste evne at få det til at fungerer, men vi er ikke herre over alt.

Som gæst i kirken, vil du hurtigt opdage, den glæde vi har indbyrdes, en stor kærlighed til hinanden og til de gæster der kommer her. Vi lader os ikke kue af  sygdom eller af restriktioner, vi udlever vores tro og vores begejstring, efter de forhold der beskrives og gælder alle.

En gudstjeneste i Tønder Frikirke er altid masser af liv og fællesskab, både med hinanden og med Gud. Vores gudstjenester er åbne, uformelle i sin form, og altid med indslag i form af bl.a. sang og musik, og en prædiken der handler om liv og udfordringer og de muligheder som møder os i hverdagen.

Under gudstjenesterne er der Børnekirke for alle børn mellem 3 og 12 år.

Vi har i kirkerummet indrettet et område til forældre med småbørn. Her er der plads til børnene og deres leg, samtidig med, at forældrene kan følge med i gudstjenesten. Børnefamilier har mulighed for at benytte børnerummet.

Hvornår afholder vi vores gudstjeneste

Gudstjenesterne afholdes søndage fra 10:30 til kl. ca. 12, men den korrekte information findes i kalenderen på forsiden af hjemmesiden.

Dørene åbnes kl. 10.00 og her vil du blive modtaget af vores venlige mødeværter, som  vil guide dig i vores rutiner omkring håndsprit, afstande, pladsering i kirkesalen osv. Du vil også blive informeret om at garderoben ikke må benyttes så længe vi er underlagt corona restriktioner.

Efter gudstjenesten er der altid mulighed for fællesskab efter foreskrevne afstande. Vi kan godt hygge os alligevel.

Se kirkens aktivitetskalender for mere information.

Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10.30 – 12.00

Dørene åbnes kl. 10.00 og her vil du blive modtaget af vores venlige mødeværter, som også vil kunne svare på spørgsmål og ikke mindst byde på en kop kaffe/the/vand inden gudstjenesten starter.

Efter gudstjenesten er der altid mulighed for fællesskab i vores caféområde, hvor der også vil være en let frokostservering med kaffe/the/saft/vand for alle.

Se kirkens aktivitetskalender for mere information.

Aktivets Kalender Tønder Frikirke