Tønder Frikirkes formål

Formålet

Vi vil gerne dele de gode nyheder om Jesus, at han er Guds søn, og at hans død og opstandelse giver alle mennesker mulighed for en ny start - et nyt liv.

Vi er et fællesskab for alle efterfølgere af Jesus, uanset baggrund og erfaring.

I Tønder Frikirke udforsker vi dette liv sammen i gudstjenester, fællesskaber medvandring og vejledning, hvor troen får et konkret udtryk i vores liv. Vi vil gerne invitere efterfølgere af Jesus til at være en del af vores fællesskab – uanset om du har vandret længe eller kort tid med ham.

Du kan sammen med os være med til at tage ansvar for at troen deles, og at vi sammen formes af den. Du er velkommen til at være med – og bære med!​

Velkommen i Tønder frikirke

Søndag d. 19 december indføres nye Covid 19 regler

Vi efterlever stadig restriktioner

Vi spritter stadig hænderne og inventar af efter foreskrifterne.

Der er krav om, at et gyldigt Coronapas skal forevises, inden man lukkes ind i et lokale, der er indrettet til mere end 100 personer, fra mandag d. 29 / 11 ’21.

Det er altid en god ting at have sit Corona pas i orden, også selv om det ikke skal vises. Det er samme betingelser som en togbillet. Den skal købes selv om den ikke skal vises.

Fra Søndag d. 19 december, skal alle bære mundbind i kirken når man står op.

Vi følger de retningslinjer der gives, og vil holde jer opdateret her på siden, på Facebook, Kalenderen og via vores Nyhedsmail.

Vi ses i kirken