Tønder Frikirkes formål

Formålet

Vi vil gerne dele de gode nyheder om Jesus, at han er Guds søn, og at hans død og opstandelse giver alle mennesker mulighed for en ny start - et nyt liv.

Vi er et fællesskab for alle efterfølgere af Jesus, uanset baggrund og erfaring.

I Tønder Frikirke udforsker vi dette liv sammen i gudstjenester, fællesskaber medvandring og vejledning, hvor troen får et konkret udtryk i vores liv. Vi vil gerne invitere efterfølgere af Jesus til at være en del af vores fællesskab – uanset om du har vandret længe eller kort tid med ham.

Du kan sammen med os være med til at tage ansvar for at troen deles, og at vi sammen formes af den. Du er velkommen til at være med – og bære med!​

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.
For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.