Kirkens Nyhedsmail

Nyhedsmail

Nyhedsmail fra Tønder Frikirke

Ønsker du at modtage en nyhedsmail min en gang om måneden, så er du på den rette side.

Nyhedsmailen fra Tønder Frikirke håndteres via en online mail service der hedder Mailchimp, som foruden at være en fantastisk service, også overholder alle regler for GDPR.

Nyhedsmailen fra Tønder Frikirke vil som minimum indeholde en oversigt over Gudstjenesterne i den kommende måned. Af listen vil det også fremgå hvem der er taler på møderne, hvem der har nadver, hvem der er mødevært, mødeleder, har børnekirke, teknikken, kirkekaffe osv.

En nyhedsmail vil selvfølgelig også indeholde nyheder der har med kirken, eller kirkens medlemmer at gøre.

Er du ikke medlem af kirken, men stadig ønsker at modtage nyhedsmail, er der ingen problemer i det. Om indholdet af mailen er relevant for nogen der ikke kommer i kirken, er op til dig selv som vælger at modtage nyhedsemailen.

Du vil som modtager af nyhedsmailen fra Tønder Frikirke, altid kunne afmelde dig fra listen ved at klikke på et link nederst i mailen, som hedder afmeld. Er du afmeldt listen får du ikke flere mails, men vil altid kunne blive oprettet igen.

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.
For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.