Kirkens Nyhedsmail

Nyhedsmail

Nyhedsmail fra Tønder Frikirke

Ønsker du at modtage en nyhedsmail min. en gang om måneden, så kan du tilmelde dig her.

Er du medlem af kirken, og ikke har mulighed for at tilgå en mailservice regelmæssigt, bliver der også lavet et fysisk hæfte, som du kan få i kirken.

Nyhedsmailen fra Tønder Frikirke håndteres via en online mail service der hedder Mailchimp, som foruden at være en fantastisk service, også overholder alle regler for GDPR.

Nyhedsmailen fra Tønder Frikirke vil som minimum indeholde en oversigt over Gudstjenesterne i den kommende måned. Af listen vil det også fremgå hvem der er taler på møderne, hvem der har nadver, hvem der er mødevært, mødeleder, har børnekirke, teknikken, kirkekaffe osv.

En nyhedsmail vil selvfølgelig også indeholde nyheder der har med kirken, eller kirkens medlemmer at gøre.

Er du ikke medlem af kirken, men stadig ønsker at modtage nyhedsmail, er der ingen problemer i det. Om indholdet af mailen er relevant for nogen der ikke kommer i kirken, er op til dig selv som vælger at modtage nyhedsemailen.

Du vil som modtager af nyhedsmailen fra Tønder Frikirke, altid kunne afmelde dig fra listen ved at klikke på et link nederst i mailen, som hedder afmeld. Er du afmeldt listen får du ikke flere mails, men vil altid kunne blive oprettet igen.

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Vi holder lukket for Gudstjenester indtil 29. november.

Gældende regler for afspritning, afstand og mundbind håndhæves i kirken. Er du syg skal du blive hjemme.

Når du kommer i kirken er det vigtigt at du følger anvisningerne fra mødeværten og hjælper til ved at efterleve de regler der er udstukket til kirkerne fra kirkeministeriet.