Velkommen i Tønder frikirke

Søndag d. 19 december indføres nye Covid 19 regler

Vi efterlever stadig restriktioner

Vi spritter stadig hænderne og inventar af efter foreskrifterne.

Der er krav om, at et gyldigt Coronapas skal forevises, inden man lukkes ind i et lokale, der er indrettet til mere end 100 personer, fra mandag d. 29 / 11 ’21.

Det er altid en god ting at have sit Corona pas i orden, også selv om det ikke skal vises. Det er samme betingelser som en togbillet. Den skal købes selv om den ikke skal vises.

Fra Søndag d. 19 december, skal alle bære mundbind i kirken når man står op.

Vi følger de retningslinjer der gives, og vil holde jer opdateret her på siden, på Facebook, Kalenderen og via vores Nyhedsmail.

Vi ses i kirken