Fornyelse – Den afgørende, den vedvarende og den endelige
20. oktober 2019

Fornyelse – Den afgørende, den vedvarende og den endelige

Kenneth Kühn Taler her om fornyelse med 3 aspekter.

Den afgørende, den vedvarende og den endelige

Download Files Notes

Topics:

Tiltag i kirken

For at mindske smitte med Covid 19

Glæd dig til igen at komme til Gudstjeneste i Tønder Frikirke.  Covid 19 – Corona Virus er her stadig, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at passe på dig når du møder op.
For at passe på dig har vi gjort nogle tiltag, som vil være gældende fra ankomst til parkeringspladsen.